DuraTrapp

Material
DuraTrapp består av ett 2-komponent epoxispackel samt natursten i storleken 3-5 mm. Arbeta med DuraTrapp i temperaturer mellan +5 till +20º C på torra ytor.

Enkelt och billigt
Med denna produkt kan du på ett enkelt och prisvärt sätt själv renovera din gamla trappa. Att belägga sin trappa kostar i regel endast en bråkdel av vad en ny trappa kostar. Det går fort och dessutom tycker de flesta att det är både roligt och lätt att göra själv.

Stenen är 2-5 mm och lägges i ett tvåkomponent epoxispackel. Vid leverans av materialet erhåller du en utförlig arbetsbeskrivning som du sedan lätt arbetar efter.
Du kan även hämta hem den här.

Viktigt att använda rätt sorts tandspackel, det skall vara en 6 mm rundad. 

Egenskaper
Systemet ger en vattentät, frostbeständig, halksäker och dekorativ yta. Dessutom ger den ditt hus ett rustikt och gediget utseende till en låg kostnad.

Mycket hållbart
Beläggningen är testad under många år i skiftande klimat och håller för normala påkänningar såsom frost, saltning och hårt slitage.

Utmärkt halkskydd
Naturstenen smälter väl in i de flesta miljöer och ger ett rustikt intryck och bygger endast 5 mm. DuraTrapp® går även att lägga på målade eller klinkerbelagda trappor. Ytan på DuraTrapp® ger dessutom ett utmärkt halkskydd.

Natursten finns i tre vackra färger

En produkt från DuraCoat AB

Finns att se hos DuraCoat AB i Lomma, samt hos många större byggvaruhus och färghandlare. Se återförsäljare under kategorin kontakt.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar. Vi kan även hjälpa dig med att få arbetet utfört av en yrkesman om du så önskar.